Server Dell PowerEdge R630 Intel Xeon E5-2630v3 300GB 8GB

Rate this post

imagine 0 Server Dell PowerEdge R630 Intel Xeon E5-2630v3 300GB 8GB dper630e526308gi-05
Server Dell PowerEdge R630 – Rack 1U – 1x Intel Xeon® E5-2630v3 8C/16T 2.4GHz, 8GB (1x8GB) DDR4-2133 RDIMM, DVD+/-RW, 1x 300GB 10k SAS (support max. 8 x SAS/SATA 2.5″ hot-plug HDD), RAID 0/1/10/5/50/6/60 PERC H730 Ctrl 12GBps SAS 1GB NV Cache, iDRAC8 Enterprise, Hot-plug Power Supply (1+0) 750W, ReadyRails, Rack Power Cord, 3Yr NBD

Susţine-ţi-vă sarcinile de lucru în condiţiile unei densităţi fără compromisuri

Oferind o performanţă de nivel 2U într-un şasiu 1U, serverrul de rack cu două socketuri PowerEdge R630 asigură o densitate şi o productivitate fără compromisuri. Făcând parte din a 13-a generaţie de servere PowerEdge, R630 este ideal pentru virtualizare, pentru stimularea aplicaţiilor profesionale mari sau pentru rularea bazelor de date tranzacţionale.

Stimulaţi soluţiile dense pentru baze de date

Prin densitatea procesoarelor şi a memoriei, precum şi prin flexibilitatea capacităţii de stocare de până la 24 de unităţi SSD de 1,8 inchi cu memorie flash sau 10 hard diskuri de 2,5 inchi (cu opţiunea înlocuirii a patru hard diskuri cu patru unităţi SSD PCIe), acest server este ideal pentru soluţiile de procesare analitică şi tranzacţională la scară mare, precum soluţiile Oracle şi SQL.

  – Acceleraţi procesarea analitică online cu stocare în memoria RAM (OLAP) cu ajutorul celor până la 24 de sloturi DIMM de memorie RAM DDR4, care oferă o lăţime de bandă pentru memorie cu 15 % mai mare.

  – Măriţi numărul de tranzacţii pe secundă pentru bazele de date de procesare a tranzacţiilor online (OLTP) cu controlerele RAID de 12 Gb pentru PowerEdge (PERC9), care dublează debitul şi memoria cache a controlerelor din generaţia anterioară.

  – Stimulaţi eficient sarcinile de lucru prin utilizarea simultană intensă şi accesul aleatoriu frecvent la toate tablelele, încărcările utile şi fişierele de jurnalizare utilizând serverul R630 într-o configuraţie integral flash, formată doar din unităţi SSD.

  – Reduceţi semnificativ latenţa soluţiilor de stocare cu unităţile SSD PCIe Express Flash şi acceptarea tehnologiilor opţionale de accelerare a aplicaţiilor Dell Fluid Cache pentru reţele de stocare (SAN) şi SanDisk DAS Cache.

Încurajaţi comunicarea şi colaborarea

Serverul R630 are capacitatea de stocare flexibilă şi procesarea de mare densitate esenţiale pentru o performanţă IO superioară în aplicaţiile Exchange şi SharePoint.

  – Acceleraţi implementarea sarcinilor de lucru cu biblioteca tot mai mare de şabloane gata pregătite de la Dell pentru configuraţiile destinate aplicaţiilor Exchange, SharePoint, Lync, de colaborare şi comunicaţii unificate (UC&C) şi SQL.
  – Îmbunătăţiţi performanţa maşinilor virtuale, şi viteza de reacţie pentru mai mulţi utilizatori simultani cu ajutorul memoriei DDR4 rapide şi al ciclurilor şi firelor de procesare sporite ale procesoarelor Intel® Xeon® E5-2600 v3.

Asiguraţi accesul permanent

Serverul R630 poate fi configurat cu uşurinţă ca server fiabil, de uz general, pentru aplicaţiile esenţiale pentru activitate, cu administrare automatizată şi caracteristici de disponibilitate ridicată, printre care se numără:

  – sursele de alimentare redundante;
  – sursele de alimentare, hard diskurile şi ventilatoarele instalabile şi înlocuibile la cald;
  – opţiunea de două carduri SD pentru hipervizoare cu protecţie în caz de avarie.

Simplificarea şi automatizarea activităţilor de gestionare IT

Gestionaţi serverele din centrul de date în orice mod doriţi: individual, colectiv, direct, de la distanţă sau prin intermediul smartphone-ului – alegerea vă aparţine. Consecvenţa gestionării şi integrarea cu soluţiile de la terţi asigură o gestionare fără probleme a serverelor PowerEdge.

Simplificaţi administrarea serverelor PowerEdge prin monitorizarea încorporată în controlerul integrat Dell Remote Access Controller (iDRAC) cu Lifecycle Controller şi prin caracteristicile de gestionare robuste, care vă economisesc timpul, ale tuturor soluţiilor din portofoliul Dell OpenManage.
Administrarea fără agent de la iDRAC8 cu Lifecycle Controller oferă monitorizare în timp real pentru server şi pentru unităţile de stocare interne. De asemenea, monitorizează starea sistemelor, diverşii parametri interni şi performanţa sistemelor fără să necesite instalarea unor agenţi în sistemul de operare pentru servere – agenţi care ar putea necesita întreţinere suplimentară şi ar putea consuma timp de procesare preţios.
Lifecycle Controller oferă automatizare la cerere a implementării, a actualizării şi a asistenţei în vederea maximizării eficienţei centrului de date şi poate inventaria, monitoriza şi actualiza automat orice nou sistem Dell PowerEdge adăugat la centrul de date. Include soluţii de stocare integrate administrate şi rezistente, care, combinate cu capacităţile sale de gestionare a sistemelor, elimină necesitatea instrumentelor şi utilitarelor tradiţionale, bazate pe suporturi, de gestionare a sistemelor.
Implementarea automatizată, fără intervenţie directă, descoperă şi configurează automat serverele Dell utilizând fişierele de configurare stocate în locurile desemnate dintr-o reţea internă, ceea ce poate reduce durata de configurare şi erorile de introducere manuală. Administratorii nu trebuie decât să le monteze în rack şi să le cableze.
Actualizările automate pentru servere sincronizează serverele cu reperele firmware-ului stocate în locurile desemnate dintr-o reţea internă, ceea ce simplifică actualizarea firmware-ului.
Raportul de asistenţă tehnică, întreţinut automat de iDRAC, este un raport asupra stării actualizat permanent, care monitorizează peste 5.000 de parametri cheie ai sistemelor şi contribuie la reducerea duratei necesare pentru identificarea şi rezolvarea problemelor legate de servere.

Monitorizare şi gestionare de oriunde

Administraţi sistemele de pe smartphone, laptop sau de la faţa locului prin opţiunile de gestionare locală şi de la distanţă.

  – Utilizaţi un smartphone cu aplicaţia OpenManage Mobile pentru a monitoriza în condiţii de siguranţă sistemele aflate la distanţă sau conectaţi-vă la un server prin capacităţile Near Field Communications (NFC) pentru a accesa raportul asupra stării şi jurnalele utilizând caracteristica iDRAC Quick Sync.
  – Utilizaţi un stick de memorie USB pentru a încărca fişierele de configurare pentru actualizarea sistemului BIOS, controlerului iDRAC, controlerului PERC, reţelei LAN pe placa de bază (LOM) şi plăcii de reţea (NIC) prin caracteristica iDRAC Direct.
  – Conectaţi un laptop prin USB la interfaţa consolei de administrare integrată în controlerul iDRAC8 al unui anumit server pentru o gestionare solidă la faţa locului.

Accelerarea implementării serviciilor IT

Optimizaţi alocarea resurselor pentru infrastructură, acceleraţi implementarea sarcinilor de lucru şi simplificaţi livrarea serviciilor IT prin consola unificată şi interfaţa intuitivă cu utilizatorul oferite de Active System Manager. Îmbunătăţit pentru cea mai recentă generaţie de servere PowerEdge, acesta oferă:

  – configuraţii bazate pe şabloane pentru servere şi porturi I/O, gestionarea identităţii şi capacităţi de migrare a serviciilor;
  – implementarea rapidă a sarcinilor de lucru printr-o bibliotecă tot mai mare de şabloane disponibile imediat;
  – încurajarea soluţiilor bazate pe cloud prin acceptarea infrastructurii ca serviciu (IaaS) şi a platformei ca serviciu (PaaS), precum şi a soluţiilor Red Hat şi VMware.

Cumpara Server Dell PowerEdge R630 Intel Xeon E5-2630v3 300GB 8GB ieftin

Caracteristici tehnice Server Dell PowerEdge R630 Intel Xeon E5-2630v3 300GB 8GB dper630e526308gi-05
Alte Componente Retea: LAN 10/100/1000 Mbps
Sursa putere 750 W
sursa alimentare dubla redundanta (1+1)
Software management iDRAC8 Enterprise
Dimensiuni (W x D x H mm): 4,28 x 48,23 x 70,05 cm
Bay-uri Pana la 8 x SFF (2.5 inch)
Controller RAID: PERC H730 Ctrl 6GBps SAS 1GB NV Cache
Inaltime rack: 1u
Monitor: Nu
Sistem de operare: Fara sistem de operare
Tip Tip: Rack
Procesor Procesor Intel Xeon E5 2630v3
Cache L2: 20 MB
CPU Socket: FCLGA2011-3
Frecventa (GHz): 2.4 GHz
Turbo: 3.2 GHz
Numar Porcesoare: 1
Procesoare suportate: 2
Placa De Baza Placa de baza: Intel
Chipset: C610
Porturi: 4 x RJ-45
Sloturi standard 1 x PCIe 3.0 x16
1 x PCIe 3.0 x8
Memorie Memorie standard: 8GB
Memorie maxima suportata: 768 GB
Frecventa memorie: 2133 MHz
Module memorie: 1 x 8GB
Sloturi de memorie: 24
12 sloturi/procesor
Tip memorie: DDR4
Unitati De Stocare HDD: 300GB
Unitate De Stocare Optiune RAID RAID 0/1/10/5/50/6/60
Unitati De Stocare Numar HDD: 1
Unitate De Stocare Unitate optica DVD-RW
Alte Componente Retea: LAN 10/100/1000 Mbps
Sursa putere 750 W (1+0)
Software management iDRAC8 Enterprise
Dimensiuni (W x D x H mm): 4,28 x 48,23 x 70,05 cm
Bay-uri Pana la 8 x SFF (2.5 inch)
Controller RAID: PERC H730 Ctrl 12GBps SAS 1GB NV Cache
Inaltime rack: 1u
Monitor: Nu
Sistem de operare: Fara sistem de operare

Nota: Fotografia produsului Server Dell PowerEdge R630 Intel Xeon E5-2630v3 300GB 8GB are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *