Server Dell PowerEdge R730 E5-2630v3 2x300GB-15000rpm 1x8GB

Rate this post

imagine 0 Server Dell PowerEdge R730 E5-2630v3 2x300GB-15000rpm 1x8GB dper730e52630v38g2x300gi-05
Server Dell PowerEdge R730 – Rack 2U – 1x Intel Xeon E5-2630v3, 8GB DDR4-2133 RDIMM, DVD /-RW, 2x 300GB 15K SAS hot-plug HDD (max. 8x SAS/SATA 2.5), RAID PERC H730 Ctrl 1GB Cache, iDRAC8 Enterprise, Hot-plug PS (1 1) 750W, Rails, Power Cord, 3Yr NBD

Optimizaţi-vă şi acceleraţi-vă sarcinile de lucru.

Adaptaţi-vă la aproape orice sarcină de lucru printr-un server scalabil, care oferă o combinaţie optimă de memorie, spaţiu de stocare, procesoare şi procesoare grafice.

Îndeplinirea oricărei sarcini de lucru
Prin versatilitatea sa incredibilă, serverul PowerEdge R730 oferă o funcţionalitate de excepţie într-un spaţiu de rack de numai 2U. Combinând procesoarele puternice şi memoria generoasă cu opţiunile de unităţi de stocare rapide şi acceptarea acceleratorilor pentru procesoarele grafice, serverul R730 funcţionează excepţional în diverse medii solicitante.


Aplicaţii de virtualizare şi aplicaţii bazate pe cloud

Având procesoare din familia Intel® Xeon® E5-2600 v3 şi până la 24 de sloturi DIMM pentru memorie RAM DDR4, serverul R730 dispune de ciclurile şi firele de procesare şi memoria extinsă necesare pentru a oferi maşini virtuale mai numeroase, mai mari şi mai performante pentru centrele de date şi platformele cloud.

Soluţiile de stocare puternic scalabile, cu până la şaisprezece unităţi de stocare SAS de 12 Gb şi controlerul RAID de 12 Gb performant PowerEdge (PERC9), pot accelera accesul la date în mediul dvs. virtualizat. În plus, serverul R730 poate profita de tehnologiile opţionale de accelerare a aplicaţiilor Dell Fluid Cache pentru reţele de stocare (SAN) şi SanDisk DAS Cache.

VDI şi HPC

Opţiunea de acceleratori/procesoare grafice cu două benzi de până la 300 W (puteţi alege dintre Intel® Xeon Phi™, NVIDIA® Tesla® şi AMD FirePro™) oferă compatibilitate pentru mediile care necesită accelerarea procesării, printre care se numără implementările de infrastructuri de desktopuri virtuale (VDI) care solicită intens placa grafică, precum CAD/CAM şi alte aplicaţii de cercetare şi dezvoltare. Cele şapte sloturi de extindere PCIe Gen3 şi slotul dedicat pentru un controler RAID îmbunătăţesc flexibilitatea I/O, transformând serverul R730 într-un nod de calcul ideal pentru furnizorii de soluţii IT ca serviciu (XaaS), precum şi pentru soluţiile de calcul de înaltă performanţă (HPC) şi de imagistică medicală.

Asistenţă fiabilă pentru procesele şi deciziile de afaceri

Serverul R730 cu dimensiuni 2S/2U populare poate fi uşor configurat ca server fiabil, de uz general, pentru aplicaţiile esenţiale pentru activitate, cu spaţiu de stocare scalabil pe orizontală, gestionare automatizată şi caracteristici de disponibilitate ridicată, printre care se numără:

  – sursele de alimentare redundante;
  – sursele de alimentare, hard diskurile şi ventilatoarele instalabile şi înlocuibile la cald;
  – opţiunea de două carduri SD pentru hipervizoare cu protecţie în caz de avarie.

Simplificarea şi automatizarea activităţilor de gestionare IT

Gestionaţi serverele din centrul de date în orice mod doriţi: individual, colectiv, direct, de la distanţă sau prin intermediul smartphone-ului – alegerea vă aparţine. Consecvenţa gestionării şi integrarea cu soluţiile de la terţi asigură o gestionare fără probleme a serverelor PowerEdge.

Simplificaţi administrarea serverelor PowerEdge prin monitorizarea încorporată în controlerul integrat Dell Remote Access Controller (iDRAC) cu Lifecycle Controller şi prin caracteristicile de gestionare robuste, care vă economisesc timpul, ale tuturor soluţiilor din portofoliul Dell OpenManage.

Administrarea fără agent de la iDRAC8 cu Lifecycle Controller oferă monitorizare în timp real pentru server şi pentru unităţile de stocare interne. De asemenea, monitorizează starea sistemelor, diverşii parametri interni şi performanţa sistemelor fără să necesite instalarea unor agenţi în sistemul de operare pentru servere – agenţi care ar putea necesita întreţinere suplimentară şi ar putea consuma timp de procesare preţios.
Implementarea automatizată, fără intervenţie directă, descoperă şi configurează automat serverele Dell utilizând fişierele de configurare stocate în locurile desemnate dintr-o reţea internă, ceea ce poate reduce durata de configurare şi erorile de introducere manuală. Administratorii nu trebuie decât să le monteze în rack şi să le cableze.


Actualizările automate pentru servere
sincronizează serverele cu reperele firmware-ului stocate în locurile desemnate dintr-o reţea internă, ceea ce simplifică actualizarea firmware-ului.

Raportul de asistenţă tehnică, întreţinut automat de iDRAC, este un raport asupra stării actualizat permanent, care monitorizează peste 5.000 de parametri cheie ai sistemelor şi contribuie la reducerea duratei necesare pentru identificarea şi rezolvarea problemelor legate de servere.

Monitorizare şi gestionare de oriunde

Administraţi sistemele de pe smartphone, laptop sau de la faţa locului prin opţiunile de gestionare locală şi de la distanţă.

  – Utilizaţi un smartphone cu aplicaţia OpenManage Mobile pentru a monitoriza în condiţii de siguranţă sistemele aflate la distanţă sau conectaţi-vă la un server prin capacităţile Near Field Communications (NFC) pentru a accesa raportul asupra stării şi jurnalele utilizând caracteristica iDRAC Quick Sync.
  – Utilizaţi un stick de memorie USB pentru a încărca fişierele de configurare pentru actualizarea sistemului BIOS, controlerului iDRAC, controlerului PERC, reţelei LAN pe placa de bază (LOM) şi plăcii de reţea (NIC) prin caracteristica iDRAC Direct.
  – Conectaţi un laptop prin USB la interfaţa consolei de administrare integrată în controlerul iDRAC8 al unui anumit server pentru o gestionare solidă la faţa locului.

Accelerarea implementării serviciilor IT

Optimizaţi alocarea resurselor pentru infrastructură, acceleraţi implementarea sarcinilor de lucru şi simplificaţi livrarea serviciilor IT prin consola unificată şi interfaţa intuitivă cu utilizatorul oferite de Active System Manager. Îmbunătăţit pentru cea mai recentă generaţie de servere PowerEdge, acesta oferă:

  – configuraţii bazate pe şabloane pentru servere şi porturi I/O, gestionarea identităţii şi capacităţi de migrare a serviciilor;
  – implementarea rapidă a sarcinilor de lucru printr-o bibliotecă tot mai mare de şabloane disponibile imediat;
  – încurajarea soluţiilor bazate pe cloud prin acceptarea infrastructurii ca serviciu (IaaS) şi a platformei ca serviciu (PaaS), precum şi a soluţiilor Red Hat şi VMware.

Echiparea unui centru de date pregătit pentru viitor

Prin procesarea de înaltă performanţă, capacitatea extinsă de memorie şi opţiunile inovatoare de stocare locală, toate modelele oferind o scalabilitate mai mare, serverele PowerEdge răspund cerinţelor dvs. actuale prin hardware, spaţiu şi gestionare simplificată care se adaptează în funcţie de sarcinile de lucru.

Cumpara Server Dell PowerEdge R730 E5-2630v3 2x300GB-15000rpm 1x8GB ieftin

Caracteristici tehnice Server Dell PowerEdge R730 E5-2630v3 2x300GB-15000rpm 1x8GB dper730e52630v38g2x300gi-05
Alte Componente Retea: LAN 10/100/1000 Mbps
Dimensiuni (W x D x H mm): 572 x 482.6 x 42.8 mm
Greutate (Kg): 10 kg
Altele: Telescopi rail
no power cord
Bay-uri Pana la 4 x LFF (3.5 inch)
Inaltime rack: 1u
Monitor: Nu
Sistem de operare: Fara sistem de operare
Tip Tip: Rack
Procesor Procesor Intel Xeon E5 2630v3
Cache L2: 20 MB
CPU Socket: FCLGA2011-3
Frecventa (GHz): 2.4 GHz
Turbo: 3.2 GHz
Numar Porcesoare: 1
Procesoare suportate: 2
Placa De Baza Placa de baza: Intel
Chipset: C610
Porturi: 4 x RJ-45
Memorie Memorie standard: 8GB
Memorie maxima suportata: 768 GB
Frecventa memorie: 2133 MT/s
Module memorie: 1 x 8 GB
Sloturi de memorie: 24
Tip memorie: DDR3
Unitati De Stocare HDD: 300GB
Numar HDD: 2
Unitate optica DVD-RW
Alte Componente Retea: LAN 10/100/1000 Mbps
Sursa putere 750 W
sursa alimentare dubla redundanta (1+1)
Software management iDRAC8 Enterprise
Dimensiuni (W x D x H mm): 8,73 x 44,4 x 68,4 cm
Altele: ReadyRails Sliding Rails
Bay-uri 8x 3.5
Controller RAID: PERC H730 Ctrl 1GB Cache
Inaltime rack: 2u
Monitor: Nu
Sistem de operare: Fara sistem de operare

Nota: Fotografia produsului Server Dell PowerEdge R730 E5-2630v3 2x300GB-15000rpm 1x8GB are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Server Dell PowerEdge R730 E5-2630v3 2x300GB-15000rpm 1x8GB dper730e52630v38g2x300gi-05

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *