Server Dell PowerEdge R730xd Intel Xeon E5-2620v3 1TB 8GB

Rate this post

imagine 0 Server Dell PowerEdge R730xd Intel Xeon E5-2620v3 1TB 8GB dper730xde526208g1ti-05
Server Dell PowerEdge R730xd – Rack 2U – 1x Intel Xeon® E5-2620v3 6C/12T 2.4GHz, 8GB (1x8GB) DDR4-2133 RDIMM, noDVD, 1x 1TB 7.2K SATA hot-plug HDD (support max. 12 x SAS/SATA 3.5″), RAID 0/1/10/5/50/6/60 PERC H730 Ctrl 12GBps SAS 1GB NV Cache, iDRAC8 Enterprise, Hot-plug Power Supply (1+0) 750W, ReadyRail, Rack Power Cord, 3Yr NBD

Accelerarea sarcinilor de lucru

Maximizaţi flexibilitatea şi performanţa soluţiilor de stocare bazate pe servere cu remarcabilul server PowerEdge R730xd, care face parte din a 13-a generaţie de servere PowerEdge. Serverul R730xd oferă un echilibru optim între utilizarea, performanţa şi costul soluţiilor de stocare printr-o configuraţie opţională de soluţii de stocare hibride în cadrul serverului, care acceptă organizarea pe niveluri şi o capacitate de 28 de unităţi de stocare într-un sistem 2S/2U, inclusiv până la 18 unităţi SSD SATA de 1,8 inchi.

Soluţii de stocare flash oriunde sau pretutindeni: noile configuraţii cu capacitate flash permit un acces mai rapid la date pentru o viteză mai mare a aplicaţiilor. Configuraţiile includ unităţi SSD SATA de 1,8 inchi, unităţi SSD SAS de 12 Gb şi unităţi PCIe NVMe Express Flash ultraperformante, care permit utilizarea tehnologiilor opţionale pentru accelerarea aplicaţiilor Dell Fluid Cache şi SanDisk DAS Cache.

 • Flexibil Profitaţi de unităţi SSD pentru a maximiza performanţa aplicaţiilor. Cu zonelor flexibile şi două plăci PERC, puteţi acum flexibil valorifica unităţi SSD pentru a maximiza performanţa în 4 unităţi SSD + 20 de hard diskuri, unităţi SSD de 8 şi 16 hard diskuri sau unităţi SSD de 12 + 12 hard diskuri.
 • Sporiţi performanţa bazelor de date utilizând unităţile de stocare flash pentru memorarea în cache a datelor frecvent accesate, beneficiind simultan de până la 48 TB2 de spaţiu de stocare bazat pe server prin hard diskuri SAS de tip Near Line/SATA.
 • Măriţi utilizarea simultană şi viteza de reacţie a sistemului pentru aplicaţiile OLTP combinând unităţile NVMe cu soluţiile de memorare în cache de la Dell.
 • Oferiţi soluţii de stocare eficiente, cu mare capacitate de scalare pe orizontală, pentru furnizorii de IT ca serviciu (XaaS), utilizatorii Big Data (Hadoop) şi găzduirea prin colocare combinând hard diskurile tradiţionale cu unităţile flash SSD, pentru ca datele să fie disponibile oricând şi oriunde este nevoie de ele.


 

Comunicaţii unificate şi colaborare

Serverul PowerEdge R730xd cu debit de reţea îmbunătăţit şi cele mai recente procesoare Intel® Xeon® E5-2600 v4 oferă performanţa necesară pentru mediile SharePoint, Lync, Exchange şi de colaborare consolidată.

 

 • Faceţi posibilă crearea unor căsuţe poştale mai numeroase, mai mari şi cu costuri mai mici prin capacitatea de stocare cu 33 % mai mare faţă de generaţiile anterioare.
 • Îmbunătăţiţi vitezele de reacţie printr-o lăţime de bandă pentru memorie cu până la 15 % mai mare faţă de generaţiile anterioare şi contribuiţi la creşterea performanţei I/O prin debitul particularizabil al plăcilor de reţea secundare Dell Select Network Adapter.
 • Îmbunătăţiţi performanţa generală Exchange prin controlerele RAID de 12 Gb PERC9, care au o memorie cache şi un debit duble faţă de generaţiile anterioare.
 • Optimizaţi performanţa Lync şi viteza de reacţie în mediile virtuale atribuind direct mai multe maşini virtuale numărului sporit de nuclee de procesor fizice.

Virtualizarea soluţiilor de stocare

Cea mai recentă familie de procesoare Intel® Xeon® E5-2600 v4, cu până la 22 de nuclee pentru fiecare socket, oferă ciclurile şi firele de procesare necesare pentru susţinerea diverselor sarcini de lucru actuale din mediile virtualizate, inclusiv cele legate de soluţiile de stocare locale virtualizate. Pentru a îmbunătăţi şi mai mult aceste implementări, serverul R730xd oferă:
 

 • memorie RAM DDR4, care acceptă maşini virtuale mai numeroase, mai mari şi mai performante pentru fiecare nod, consumând cu până la 30 % mai puţin decât memoria RAM DDR3 de generaţie anterioară;
 • controlere RAID cu mai multe moduri, cu o lăţime de bandă pentru soluţiile de stocare dublă faţă de generaţiile anterioare;
 • compatibilitate cu soluţiile de stocare definite prin software, precum Microsoft Storage Spaces, VMware® Virtual SAN™ (vSAN) şi OpenStack Ceph.

Simplificarea şi automatizarea activităţilor de gestionare IT

Gestionaţi serverele din centrul de date în orice mod doriţi: individual, colectiv, direct, de la distanţă sau prin intermediul smartphone-ului – alegerea vă aparţine. Consecvenţa gestionării şi integrarea cu soluţiile de la terţi asigură o gestionare fără probleme a serverelor PowerEdge.
 

Simplificaţi administrarea serverelor PowerEdge prin monitorizarea încorporată în controlerul integrat Dell Remote Access Controller (iDRAC) cu Lifecycle Controller şi prin caracteristicile de gestionare robuste, care vă economisesc timpul, ale tuturor soluţiilor din portofoliul Dell OpenManage.

Administrarea fără agent de la iDRAC8 cu Lifecycle Controller oferă monitorizare în timp real pentru server şi pentru unităţile de stocare interne. De asemenea, monitorizează starea sistemelor, diverşii parametri interni şi performanţa sistemelor fără să necesite instalarea unor agenţi în sistemul de operare pentru servere – agenţi care ar putea necesita întreţinere suplimentară şi ar putea consuma timp de procesare preţios.

Lifecycle Controller oferă automatizare la cerere a implementării, a actualizării şi a asistenţei în vederea maximizării eficienţei centrului de date şi poate inventaria, monitoriza şi actualiza automat orice nou sistem Dell PowerEdge adăugat la centrul de date. Include soluţii de stocare integrate administrate şi rezistente, care, combinate cu capacităţile sale de gestionare a sistemelor, elimină necesitatea instrumentelor şi utilitarelor tradiţionale, bazate pe suporturi, de gestionare a sistemelor.

Implementarea automatizată, fără intervenţie directă, descoperă şi configurează automat serverele Dell utilizând fişierele de configurare stocate în locurile desemnate dintr-o reţea internă, ceea ce poate reduce durata de configurare şi erorile de introducere manuală. Administratorii nu trebuie decât să le monteze în rack şi să le cableze.


Actualizările automate pentru servere sincronizează serverele cu reperele firmware-ului stocate în locurile desemnate dintr-o reţea internă, ceea ce simplifică actualizarea firmware-ului.


Raportul de asistenţă tehnică, întreţinut automat de iDRAC, este un raport asupra stării actualizat permanent, care monitorizează peste 5.000 de parametri cheie ai sistemelor şi contribuie la reducerea duratei necesare pentru identificarea şi rezolvarea problemelor legate de servere.

Monitorizare şi gestionare de oriunde

Administraţi sistemele de pe smartphone, laptop sau de la faţa locului prin opţiunile de gestionare locală şi de la distanţă.

 • Utilizaţi un smartphone cu aplicaţia OpenManage Mobile pentru a monitoriza în condiţii de siguranţă sistemele aflate la distanţă sau conectaţi-vă la un server prin capacităţile Near Field Communications (NFC) pentru a accesa raportul asupra stării şi jurnalele utilizând caracteristica iDRAC Quick Sync.
 • Utilizaţi un stick de memorie USB pentru a încărca fişierele de configurare pentru actualizarea sistemului BIOS, controlerului iDRAC, controlerului PERC, reţelei LAN pe placa de bază (LOM) şi plăcii de reţea (NIC) prin caracteristica iDRAC Direct.
 • Conectaţi un laptop prin USB la interfaţa consolei de administrare integrată în controlerul iDRAC8 al unui anumit server pentru o gestionare solidă la faţa locului.

Accelerarea implementării serviciilor IT

Optimizaţi alocarea resurselor pentru infrastructură, acceleraţi implementarea sarcinilor de lucru şi simplificaţi livrarea serviciilor IT prin consola unificată şi interfaţa intuitivă cu utilizatorul oferite de Active System Manager. Îmbunătăţit pentru cea mai recentă generaţie de servere PowerEdge, acesta oferă:

 • configuraţii bazate pe şabloane pentru servere şi porturi I/O, gestionarea identităţii şi capacităţi de migrare a serviciilor;
 • implementarea rapidă a sarcinilor de lucru printr-o bibliotecă tot mai mare de şabloane disponibile imediat;
 • încurajarea soluţiilor bazate pe cloud prin acceptarea infrastructurii ca serviciu (IaaS) şi a platformei ca serviciu (PaaS), precum şi a soluţiilor Red Hat şi VMware.

Pregătirea pentru viitor a centrului de date

Oferind o capacitate mare de extindere pe orizontală printr-un spaţiu de stocare versatil, de mai mulţi terabytes, serverul R730xd are unul dintre cele mai bune rapoarte între costul pe gigabyte şi performanţă pentru un server 2U. Oferă şi disponibilitatea şi eficienţa necesare pentru susţinerea centrelor de date ale viitorului, prin caracteristici ca:

 • cele două procesoare Intel® Xeon® E5-2600 v4 (maximum 22 de nuclee pentru fiecare procesor; maximum 44 de nuclee pentru fiecare server);
 • cele 24 de sloturi pentru module de memorie DIMM de până la 1,5 TB;
 • sursele de alimentare redundante;
 • sursele de alimentare, hard diskurile şi ventilatoarele instalabile şi înlocuibile la cald;
 • opţiunea de două carduri SD pentru hipervizoare cu protecţie în caz de avarie;
 • configuraţiile compatibile cu tehnologia Fresh Air 2.0.

Cumpara Server Dell PowerEdge R730xd Intel Xeon E5-2620v3 1TB 8GB ieftin

Caracteristici tehnice Server Dell PowerEdge R730xd Intel Xeon E5-2620v3 1TB 8GB dper730xde526208g1ti-05
Alte Componente Retea: 1Gb 332i Ethernet Adapter 2 Ports
2x RJ-45, 10/100/1000
Tehnologii: Dynamic Smart Array B120i
Video: Intel® HD Graphics
Sursa putere 150 W
Dimensiuni (W x D x H mm): 245.1 x 232.4 x 229.7 mm
Greutate (Kg): 6.8 kg
Altele: iLO Management Engine, Insight Control (optional)
Controller RAID: 0, 1, 10
Monitor: Nu
Sistem de operare: Fara sistem de operare
Tip Tip: Rack
Procesor Procesor Intel Xeon E5 2620v3
Cache L2: 15 MB
CPU Socket: FCLGA2011-3
Frecventa (GHz): 2.4 GHz
Turbo: 3.2 GHz
Numar Porcesoare: 1
Placa De Baza Placa de baza: Intel®
Chipset: Intel C610 series chipset
Sloturi standard 3x PCIe Gen3 x8
3 x PCIe Gen3 x16
Memorie Memorie standard: 8GB
Memorie maxima suportata: 1.5TB
Frecventa memorie: 2133
Module memorie: 1x 8GB
Sloturi de memorie: 24
Tip memorie: DDR4
Unitati De Stocare HDD: 1TB
Optiune RAID RAID 0/1/10/5/50/6/60
Numar HDD: 1
Unitate optica Fara unitate optica
Alte Componente Sursa putere 750W (1+0)
Software management iDRAC8 Enterprise
Bay-uri Pana la 12 x 3.5 inch LFF
Controller RAID: PERC H730 Ctrl 12GBps SAS 1GB NV Cache
Dimensiune: 87.3 x 444 x 684 mm
Inaltime rack: 2u
Sistem de operare: Fara sistem de operare

Nota: Fotografia produsului Server Dell PowerEdge R730xd Intel Xeon E5-2620v3 1TB 8GB are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *