Sistem Server Dell PowerEdge T30 Intel Xeon Sandy Bridge E3-1225 1TB 8GB

Sistem Server Dell PowerEdge T30 Intel Xeon Sandy Bridge E3-1225 1TB 8GB
4 (80%) 4 vote[s]

imagine 0 Sistem Server Dell PowerEdge T30 Intel Xeon Sandy Bridge E3-1225 1TB 8GB pet30cee01-05

PowerEdge T30 Server, Intel Xeon E3-1225 3.3Gz, 1x8GB DDR4 UDIMM, 2133 MT/s, ECC , 1TB 7.2K Entry SATA 3.5in Cabled Hard Drive, Onboard SATA, HDD connected to onboard SATA Controller – No RAID DVD+/-RW,SATA,8X,9.5, TPM 3Yr Basic Warranty – NBD

Sistem Server Dell PowerEdge T30

Sporiti productivitatea

Serverul PowerEdge T30 ofera o capacitate mare de stocare interna si o performanta fiabila intr-un sasiu mini tower silentios, creat sa asigure o functionare eficienta si fara griji. Cu T30, datele si aplicatiile de pe mai multe desktopuri si statii de lucru pot fi consolidate pe un singur server care sa stimuleze colaborarea si productivitatea.

   

Organizati-va

La serviciu, acasa sau in sala de curs, T30 va ajuta sa imbunatatiti accesul la informatii, sa simplificati procesele si sa faceti mai multe intr-un timp mai scurt. Faceti fata complexitatii datelor si aplicatiilor si organizati-va cu ajutorul unui server T30 central:

   • Scapati de riscul ratacirii sau pierderii datelor, imaginilor si materialelor video din cauza partajarii fisierelor prin metode paralele de tip „sneakernet”. Utilizatorii pot sa partajeze fisierele si sa colaboreze cu ajutorul unei solutii centrale de stocare a fisierelor, eliminand astfel problemele detinerii mai multor copii si versiuni ale fisierelor raspandite printre utilizatori.
   • Consolidati datele, imaginile si materialele video stocate pe mai multe suporturi si tipuri de suporturi din mai multe locatii. Datorita capacitatii de stocare a unui server, puteti sa stocati centralizat datele utilizatorilor si sa organizati stivele de DVD-uri, unitati USB si hard diskuri externe.

   

Culegeti roadele

In functie de cerinte, puteti sa atingeti un nivel mai mare de eficienta si productivitate acasa sau la birou.
   • Economisiti timp cand mutati sau copiati fisierele intre diverse locatii. Un server ofera viteze mai mari de transfer al datelor comparativ cu solutiile de stocare externa, solutiile de stocare in cloud sau e-mailul.
   • Atingeti viteze mai mari de reactie in tranzactiile comerciale.

Design silentios, compact si accesibil ca pret

Cu dimensiunile sale compacte si nivelul redus de zgomot, serverul T30 se integreaza cu usurinta in mediul dvs. de lucru si contribuie la reducerea costurilor.

   • Functionare silentioasa, cu nivel de zgomot adecvat pentru acasa sau la birou: factorul de forma redus si nivelul de zgomot acceptabil pentru birou va permit sa-l instalati aproape oriunde.
   • Reducerea costurilor cu stocarea si software-ul: reduceti cheltuielile operationale incarcand datele pe serverul T30 si permitand utilizatorilor sa partajeze aplicatiile, evitand costurile suplimentare cu dispozitivele de stocare externe suplimentare, spatiul de stocare in cloud si copiile software-ului.

   

Treceti la nivelul urmator

Treceti la nivelul urmator in afaceri datorita capacitatii integrate de extindere pe masura dezvoltarii intreprinderii. Serverul PowerEdge T30 va poate ajuta:
   • sa consolidati datele si fisierele media prin cele sase compartimente interne pentru hard diskuri, care asigura o capacitate mare de stocare;
   • sa rulati rapid aplicatiile si continutul media cu unul dintre procesoarele Intel Xeon sau Pentium cu mai multe nuclee;
   • sa asigurati o capacitate mare de memorare prin cele patru sloturi DIMM, pentru viteze mai mari de reactie a aplicatiilor si performante video clare;
   • sa imbunatatiti flexibilitatea prin cele patru sloturi PCI/PCIe, care va permit sa va dezvoltati in ritmul dvs.;
   • sa stimulati performanta cu cele pana la 12 porturi USB (4 porturi USB 3.0) pentru atasarea mai multor dispozitive si accelerarea procesarii grafice si video.

   

Sigur si flexibil

Indiferent daca aveti sau nu personal IT, T30 va faciliteaza securizarea datelor si a fisierelor prin configuratii software RAID si solutii optionale de backup si restaurare.

   • Protectia datelor: aparati-va de riscul pierderii datelor prin compatibilitatea integrata pentru duplicarea fisierelor utilizand o matrice redundanta de discuri independente (RAID). Memoria cu cod de corectare a erorilor (ECC) suplimenteaza protectia datelor cu inca un strat.
   • Backup si restaurare: beneficiati de functiile de backup si restaurare automate ale suitei complete de colaborare Microsoft Windows Small Business Server.
   • Administrare usoara: actualizati aplicatiile software dintr-un singur loc, nu de pe mai multe PC-uri, pentru a simplifica activitatile si a economisi timp.

Cumpara Sistem Server Dell PowerEdge T30 Intel Xeon Sandy Bridge E3-1225 1TB 8GB ieftin

Caracteristici tehnice Sistem Server Dell PowerEdge T30 Intel Xeon Sandy Bridge E3-1225 1TB 8GB pet30cee01-05
Alte Componente Sursa putere 750W
Altele: Dual Rank,1GB NV Cache,iDRAC8 Express,Express,SATA,Hot-plug Power Supply (1+0),PowerEdge Server FIPS TPM 2.0
Controller RAID: PERC H730 RAID Controller
Tip Tip: Mini Tower
Procesor Procesor Intel Xeon E3-1225
Cache L2: 6MB
CPU Socket: LGA1155
Frecventa (GHz): 3.1
Numar Procesoare: 1
Placa De Baza Porturi: 6 x USB 3.0,1 x Microphone-In,1 x Mufa casti,1 x PS/2,1 x DisplayPort,1 x HDMI,1 x LAN,1 x Serial,1 x Audio Line-Out,4 x USB 2.0
Memorie Memorie standard: 8GB
Memorie maxima suportata: 64GB
Frecventa memorie: 2133MHz
Module memorie: 1 x 8GB
Tip memorie: DDR4
Unitati De Stocare HDD: 1TB
Numar HDD: 1
Unitate optica Fara unitate optica
Alte Componente Sursa putere 290W
Dimensiuni (W x D x H mm): 175 x 434.85 x 359.9
Altele: Unbuffered,SATA III-600,1 x 1 TB, SATA III, 7200 rpm, Cold-Plug, Internal, 3.5"
Bay-uri 4 x 3.5-inch Internal Drive Bays,1 x Slim External Drive Bays

Nota: Fotografia produsului Sistem Server Dell PowerEdge T30 Intel Xeon Sandy Bridge E3-1225 1TB 8GB are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Sistem Server Dell PowerEdge T30 Intel Xeon Sandy Bridge E3-1225 1TB 8GB pet30cee01-05

2 thoughts on “Sistem Server Dell PowerEdge T30 Intel Xeon Sandy Bridge E3-1225 1TB 8GB”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *